Comprar llibre

Les Pesqueres de Cingle de la Marina Alta

Descripció

Més de 180 planes; 11 capítols; 100 fotografies a color i fotografia antiga; 8 làmines amb il·lustracions descriptives del dibuixant Xavier Fornés; Mapes topogràfics i fotografies aèries de localització de pesqueres; 19 reproduccions de làmines i il·lustracions de documents històrics del segle XVIII

PREU:

30 € + despeses d’enviament

ADQUSICIÓ:

Si vols adquirir el llibre, per favor, escriu-nos a toni@pesqueres.com i t’informarem del sistema de pagament i l’enviament. Una vegada rebut el teu missatge et demanarem les teues dades per poder gestionar l’enviament tan bon punt hages fet el primer pagament.
Fins aviat!

Toni Barber

Responsable del tractament: Toni Barber, Finalitat del tractament: Gestió i control dels serveis oferts a través de la pàgina web i contacte amb l'usuari. Legitimació: Per consentiment exprés, Destinataris: No se cediran les dades, excepte per elaborar comptabilitat o obligació legal, Drets de les persones interessades: Accedir, rectificar i suprimir les dades, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació, Procedència de les dades: El Propi interessat, Informació Adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.
Translate »