El peixos de pesquera

Quines espècies se solien capturar

Sens dubte les espècies més preades i buscades a les nits de pesquera eren les sépies i el calamars; peixos de passa a l’hivern. 

Ací teniu una il·lustració de les espècies més característiques, però al llibre LES PESQUERES DE CINGLE DE LA MARINA ALTA. ESTUDI ETNOGRÀFIC I HISTÒRIC DE LES PESQUERES DE CINGLE DE LA MARINA ALTA, trobareu més il·lustracions de fins a 20 espècies que amb major o menor freqüència es capturaven a la base dels roquissars, cingles i penya-segats del litoral. Totes les il·lustracions del llibre són una obra magnífica del pintor Xavier Fornés Llodrà.

Així mateix, trobareu un llistat d’altres espècies que no estan il·lustrades però que completen, tot plegat, el catàleg ictiològic de les captures a les pesqueres de cingle.

Responsable del tractament: Toni Barber, Finalitat del tractament: Gestió i control dels serveis oferts a través de la pàgina web i contacte amb l'usuari. Legitimació: Per consentiment exprés, Destinataris: No se cediran les dades, excepte per elaborar comptabilitat o obligació legal, Drets de les persones interessades: Accedir, rectificar i suprimir les dades, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació, Procedència de les dades: El Propi interessat, Informació Adicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.
Translate »